Παπαθεοδώρου: «Ουσιαστικά η χρονιά έχει τελειώσει»

Παπαθεοδώρου: «Ουσιαστικά η χρονιά έχει τελειώσει»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ουσιαστικά η χρονιά έχει τελειώσει»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φιλοξενήθηκε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και μίλησε για την κατάσταση στην χώρα και το μπάσκετ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Είναι πολύ διαφορετική κατάσταση. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Βρισκόμαστε πολύ καιρό μακριά από τις οικογένειές μας. Τώρα βιώνουμε μια διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να πειθαρχήοσυμε και να δώσουμε γρήγορα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που μένουμε σπίτι. Υπάρχουν πολλά θετικά να μένεις σπίτι, μένεις με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και μπορείς να σκεφτείς και να οργανώσεις καλύτερα κάποια πράγματα, να έχεις μια καλύτερη εικόνα».

Για τους παίκτες ανέφερε: «Οι παίκτες βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Ακούσατε πολλούς τι είπαν. Κι αυτοί προσπαθούν να κάνουν το πρόγραμμά τους. Εμείς πρέπει να τους δώσουμε ψυχολογία να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Για εμάς είναι σημαντικό ότι σπίτι μας μπορούμε να οργανώσουμε την δουλειά μας. Υπάρχουν εργαλεία για την αξιολόγηση της χρονιάς, που ουσιαστικά έχει τελειώσει για εμάς. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσουμε να παίζουμε ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Βλέπεις τι πήγε και τι δεν πήγε καλά Και ταυτόχρονα ετοιμάζεις και κάποια πράγματα για την επόμενη χρονιά».

Για τον ίδιο σχολίασε: «Προσπαθώ να μοιράσω το χρόνο μου. Βλέπω πολλά παιχνίδια, ειδικά παλαιότερων εποχών. Είναι ακόμα νωρίς για ειδήσεις. Είναι άλλος ο σκοπός μας σήμερα. Να συγχαρώ την προσπάθεια του ΠΣΑΠ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς προσπαθούμε να γεμίσουμε το χρόνο μας βλέποντας παιχνίδια, παίκτες και βλέποντας ειδήσεις και πράγματα που μας είχαν λείψει».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED