Σιγάλας: «Μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε το σπίτι μας, ζούμε περίεργη κατάσταση»

Gazzetta team
Σιγάλας: «Μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε το σπίτι μας, ζούμε περίεργη κατάσταση»

bet365

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr. και εξήγησε στο πως ζει τη νέα κατάσταση εξαιτίας του κορονοϊού.

Στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr βγήκε live ο Γιώργος Σιγάλας και στάθηκε στα όσα βιώνει η χώρα λόγω κορονοϊού, τονίζοντας πως είναι μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε το σπίτι ματς.

«Συγχαρητήρια. Όλες αυτές οι προσπάθειες είναι μόνο για καλό. Για μένα είναι μια περίεργη κατάσταση αυτό που ζούμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε το σπίτι μας. Το σπίτι μας δεν μας βλέπει πολύ, ειδικά όσοι είμαστε ενεργοί επαγγελματίες. Το τι θα προκύψει από όλο αυτό, δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να το φανταστώ. Ελπίζω να έρθουμε στους κανονικούς ρυθμούς όσο γρηγορότερα γίνεται και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα από τώρα που μιλάμε και στη συνέχεια. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Δεν ξέρω τι γίνεται αυτή τη στιγμή με όλη αυτή την κατάσταση».

Πολλές φορές τα πράγματα τα κάνουμε πιο άσχημα και δύσκολα από όσο είναι. Στην Ελλάδα μπορούμε να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο, να πάμε σούπερ μάρκετ με την κατάλληλη προφύλαξη. Η συναναστροφή με τους ανθρώπους λείπει από τον καθένα. Επαγγελματικά θα πρέπει να ανησυχούμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, παρά το αν θα κάνουμε 1 χιλιόμετρο έξω. Έχουμε και τα μπαλκόνια μας, μπορείς να κάτσεις να μιλήσεις με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Είμαστε μαζεμένοι και προσέχουμε.

Για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων: «Αν δεν βρεθεί κάτι που να αποφεύγει τον θάνατο, είσαι τελειωμένος. Αν δεν βρεθεί αυτό, δεν νομίζω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε, δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα»,

 

Τελευταία Νέα