Τσαρτσαρής: «Αυτές τις μέρες ξαναγνώρισα τα παιδιά μου»

Gazzetta team
Τσαρτσαρής: «Αυτές τις μέρες ξαναγνώρισα τα παιδιά μου»

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ με το gazzetta.gr κι είπε μια πολύ χαρακτηριστική ατάκα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και στο gazzetta.gr για την πρωτοβουλία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νιώθω ήδη μέσα από την οικογένειά μου και όσους έχω συναναστραφεί πως γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και βρίσκουμε ξανά τον εαυτό μας. Είχαμε ξεφύγει λιγάκι, με τα κινητά κλπ, χάσαμε την επικοινωνία μας.

Σφυραλατούμε σχέσεις. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, ξαναγνώρισα τα παιδιά μου. Δεν έχουν και πια σχολείο. Προφανώς και η υγεία είναι πάνω από όλα, αλλά θα βγάλουμε και θετικά πράγματα. Θυμόμαστε καταστάσεις, πράγματα που περάσαμε με συμπαίκτες, ωραίες αναμνήσεις, που βγαίνουν στην επιφάνεια».

Στη συνέχεια είπε πως ρεαλιστικά δεν βλέπει τον τρόπο που μπορεί να συνεχιστεί η Euroleague, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο ανοιχτό για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ένα ερώτημα. Ξεκινούν τα πρωταθλήματα; Ξεκινούν με κόσμο; Αν θέλουμε ντε και καλά να στέψουμε πρωταθλητή, εντάξει. Ο αθλητισμός τι είναι; Να παίζουν 10 μαντράχαλοι πάνω - κάτω χωρίς θεατή; Όλο αυτό για τους θεατές γίνεται».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED