Υποψηφιότητα Λιόλιου για ΕΟΚ με... πρωτότυπο τρόπο!

Gazzetta team
Υποψηφιότητα Λιόλιου για ΕΟΚ με... πρωτότυπο τρόπο!

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος προβαίνει σε μία πρωτότυπη πρωτοβουλία θέλοντας να ανοίξει τον διάλογο με τον κόσμο, με την οποία ουσιαστικά επισημοποιεί και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα δημιούργησε μία ιστοσελίδα, το www.dwsepasa.gr, όπου θέλει να ανοίξει το διάλογο με τον κόσμο και να μοιραστεί μαζί του τις σκέψεις του, αλλά και να ακούσει τα όσα θα ήθελαν να του μεταφέρουν.

Η ανακοίνωση:

«Σε μια περίοδο-σταυροδρόμι για το μπάσκετ, το άθλημα που μας έχει χαρίσει μοναδικές διακρίσεις σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, ο Βαγγέλης Λιόλιος Πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επόμενη ημέρα του αθλήματος, για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Με όρεξη για ουσιαστική δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, με σύμμαχο την αλήθεια και την εμπειρία, με επιτυχημένη πορεία στον αθλητικό και επιχειρηματικό στίβο και με όραμα το μπάσκετ που όλοι θέλουμε, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανοίγει τη συζήτηση που θα βρει τελικό νικητή το άθλημα.

Βασική πεποίθηση του Βαγγέλη Λιόλιου είναι πως το δύσκολο αυτό εγχείρημα απαιτεί διάλογο και ευρύτερες συμμαχίες. Γι’ αυτό, το επόμενο διάστημα μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας https://dwsepasa.gr/που βρίσκεται από σήμερα στον αέρα προσκαλεί την μπασκετική κοινότητα, αλλά και κάθε Έλληνα φίλαθλο που αγαπά το άθλημα, να πάρουν μέρος. Για να ακουστεί η δική τους φωνή, καθώς και οι προτάσεις τους στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο για το μπάσκετ.

Οι βασικοί πυλώνες αυτής της δημόσιας συζήτησης είναι οι ακόλουθοι:

- Ενίσχυση των σωματείων-Ανάπτυξη με εθνική στρατηγική και έμφαση στην εθνική ομάδα

- Πραγματική διάκριση εξουσιών στη λειτουργία της ΕΟΚ

- Απόλυτη διαφάνεια

- Πέρασμα στη σύγχρονη εποχή και πλήρης ηλεκτρονική διασύνδεση της ΕΟΚ

- Αυτοτέλεια και συνύπαρξη

Όπως δηλώνει σχετικά ο Βαγγέλης Λιόλιος

«Για εμένα, μπάσκετ σημαίνει πάθος. Ένα άθλημα που δεν παίζεται μόνο με το σώμα, αλλά και με το μυαλό και την καρδιά. Ένα άθλημα που απαιτεί να είσαι αυθεντικός εντός και εκτός γηπέδου. Ένα άθλημα που πρέπει να βασίζεται σε αρχές και αξίες. Ένα άθλημα που στηρίζεται στην αλήθεια και τον σεβασμό. Ένα άθλημα που βασίζεται στην ομαδική δουλειά.

Γι’ αυτό και ξεκινώ και ανοίγω τη συζήτηση για το μπάσκετ. Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται ειλικρινά για το μέλλον και το αύριο του αγαπημένου μας αθλήματος να πάρουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση και να καταθέσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους στο https://dwsepasa.gr/. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το μπάσκετ στην επόμενη μέρα. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ελπίζουμε σε αυριανές επιτυχίες.

Για τον λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσω σειρά επαφών με τους φορείς του μπάσκετ, τις τοπικές ενώσεις και εμβληματικές προσωπικότητες του αθλήματος με στόχο την ευρεία διαβούλευση.

Γιατί όλοι μας έχουμε τον ίδιο σκοπό, το μπάσκετ που μας αξίζει και οραματιζόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα