Αγραβάνης στο gazzetta.gr: «Να είχα τα "αυγά" του Σπανούλη»

Νίκος Καρφής
Αγραβάνης στο gazzetta.gr: «Να είχα τα "αυγά" του Σπανούλη»

bet365

O Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο gazzetta.gr και έδειξε την λατρεία του προς τον Νίκο Γκάλη, ενώ η ατάκα του για τον Βασίλη Σπανούλη είναι όλα τα λεφτά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Nίκος Καρφής.

Ήρθε στη Ρόδο, πήρε την κούπα και έφυγε.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πρόσφερε θεαματικές φάσεις στο κοινό της Ρόδου και τίμησε με την παρουσία του τον Νίκο Γκάλη, συμμετέχοντας στο Galis Basketball 3on3.

O φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως δεν θα μπορούσε να λείψει από το τουρνουά προς τιμήν του Gangster, ενώ στάθηκε στις πιθανότητες της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας. Φυσικά σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, αναφέροντας πως πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη.

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στον Ολυμπιακό, αλλά και τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Η απάντηση του για τον Kill Bill έκλεψε την παράσταση!

Bρέθηκε στην Ρόδο για να τιμήσει με την παρουσία του τον Νίκο Γκάλη, δείχνοντας τι σημαίνει για αυτόν ο τεράστιος «Gangster»: «Όταν μου έκαναν την πρόσκληση και είπαν ότι είναι για τον Γκάλη, δεν γινόταν να το χάσω. Ότι και να είχα κανονίσει, θα το ακύρωνα για να έρθω γιατί είναι ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας. Υπέροχη η Ρόδος, μας υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο. Πιστεύω πως τους δώσαμε ωραίο show και χαρήκαν αυτές τις 2-3 ώρες. Ελπίζω να γίνει και τα επόμενα χρόνια γιατί είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση».

Το μυστικό για την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας, είναι να διαχειριστεί την πίεση: «H Eθνική με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια, αλλά πρέπει να διαχειριστούν όλα τα παιδιά την πίεση που θα υπάρχει, αφού για αρκετό καιρό δεν έχει φέρει επιτυχία η ομάδα. Σίγουρα όλοι θέλουν να κάνουν κάτι καλό, απλά θα πρέπει να διαχειριστούν την πίεση».

Για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ: «Στενάχωρο αυτό που γίνεται. Να υπάρχει δικαιοσύνη, δηλαδή 50-50 και για τις 2 ομάδες. Να κερδίζει ο καλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θέλουν να κερδίζει ο καλύτερος. Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να φοβόμαστε. Γνωρίζεις πως είναι τα πράγματα. Το σωστό είναι να κερδίζει ο καλύτερος και να επικρατεί το δίκαιο».

Στο Galis Βasketball 3on3 σήκωσε την κούπα στο τέλος μιας χρόνιας που δεν πήρε κάποιο τίτλο με τον Ολυμπιακό μετά τα όσα έγιναν. Πάντως έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν: «Πιστεύω στα παιδιά. Ε΄χουμε τον ηγέτη μας τον Σπανούλη, ο οποίος θα επιστρέψει πιο δυνατός. Υπάρχει ο Πρίντεζης, ο Μιλουτίνοφ, ο Παπανικολάου, πολλά παιδιά βοηθούν την ομάδα και θέλουν να πηγαίνει καλά. Είναι αρκετός καιρός χωρίς επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά».

Στην ερώτηση "αν σου ζητούσα να επιλέξεις μόνο ένα στοιχείο από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, ποιο θα ήταν αυτό", η απάντηση του ήταν όλα τα λεφτά. Τα cojones που λένε και οι Ισπανοί. Ο ηγέτης των Πειραιωτών ξέρει να μιλά όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους. Αμέτρητες φορές στο παρελθόν πήρε την ευθύνη στα δύσκολα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. «Από τον Βασίλη θα διάλεγα τα αρ…. που έχει. Σε κάθε στιγμή, δείχνει πως έχει τέτοια. Για τον Πρίντεζη την ικανότητα του να κρατά την ομάδα ενωμένη με την συμπεριφορά του. Μπορεί να είναι ο Πρίντεζης, αλλά είναι ανοιχτός στο να πας να του μιλήσεις. Ακόμα και ένας μικρός να του κάνει υπόδειξη, δεν θα του πει τίποτα»

 

Τελευταία Νέα