Γκάλης στο gazzetta.gr: «Γιάννη σε περιμένω στο Hall Of Fame»

Νίκος Καρφής
Γκάλης στο gazzetta.gr: «Γιάννη σε περιμένω στο Hall Of Fame»

bet365

O τεράστιος Νίκος Γκάλης μίλησε στο gazzetta.gr και εξέφρασε την σιγουριά του πως αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, θα τον ακολουθήσει στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Νίκος Καρφής

Το 2017, το τοτέμ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο εκπληκτικός Νίκος Γκάλης έλαβε με την ύψιστη τιμή για κάθε παίκτη.

Τα επιτεύγματα και οι αμέτρητες στιγμές... μαγειάς που χάρισε όταν έπαιζε, δεν μπορούσαν να... κρυφτούν.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα κατάφερε να μπει στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» το 2017 και να γίνει ο μοναδικός Έλληνας που τα πετυχαίνει να ανέβει σε αυτά τα... ύψη, εκεί όπου βρίσκεται η... αφρόκρεμα του μπάσκετ..

Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού μίλησε στο gazzetta.gr για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε πως αν συνεχίσει να... μαγεύει στο ΝΒΑ με αυτόν τον τρόπο, τότε τον περιμένει στο Hall Of Fame για να του κάνει παρέα.

O GOAT του ελληνικού αθλητισμού... υποκλίνεται στον ηγέτη των Μπακς που αποτελεί φαβορί για να πάρει στα χέρια του το βραβείο του MVP του ΝΒΑ.

Ο Γκάλης υπογράμμισε την σκληρή δουλειά του «Greek Freak» και τον χαρακτήρα του, ενώ στάθηκε και στην πρόκληση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κινας. Στο τέλος προσπάθησε να θυμηθεί πότε ήταν τελευταία φορά που έπαιξε μπάσκετ στη Ρόδο.

Για την Εθνική μας και το Παγκόσμιο της Κίνας ανέφερε: «Η Ελλάδα μετά το 1987 που έγινε το μπαμ το μεγάλο, ήταν πάντα μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μπήκαν οι βάσεις τότε. Πιστεύω πως η Εθνική έχει τις δυνατότητες να διακριθεί και να προχωρήσει στο Παγκόσμιο της Κίνας. Σίγουρα σε τέτοιες δύσκολες διοργανώσεις θέλει και τύχη για να πετύχεις. Μπορεί να έρθει ένα στραβό παιχνίδι και να σε βγάλει εκτός. Σαν υλικό έχεις τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει, να φτάσει ψηλά.

Στη συνέχεια έβγαλε το... καπέλο στον Γιάννη: «Τον Γιάννη δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά. Φαίνεται και είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Αγαπάει απίστευτα το μπάσκετ. Προπονείται σκληρά κάθε μέρα και δουλεύει ασταμάτητα για να βελτιώνεται συνεχώς. Έχει καταφέρει να πετύχει πάρα πολλά πράγματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ σε νεαρή ηλικία που είναι τώρα. Πιστεύω πως θα έχει την απαραίτητη διάρκεια για να πρωταγωνιστήσει και να αφήσει το όνομα του και το… στίγμα του στο άθλημα.

Για το αν θα είναι ο επόμενος Έλληνας που θα μπει στο Hall Of Fame: «Πιστεύω πως θα γίνει αυτό. Θεωρώ πως θα είναι ο Γιάννης. Αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο και να δουλεύει σκληρά, θα είναι ο επόμενος Έλληνας που θα μπει στο Hall Of Fame».

Στο τέλος μίλησε για τον τόπο καταγωγής του και το αν έχει παίξει κάποιο ματς στην Ρόδο: «Νομίζω πολύ παλιά έχουμε παίξει εδώ με τον Κολοσσό. Πάντως μιλάμε για πάρα πολύ παλιά. Κάπου την δεκαετία του 80’. Πάει πολύς καιρός από εκείνα τα χρόνια».

 

Τελευταία Νέα