Λάνγκφορντ: Έγραψε ιστορία, μπήκε στο Top-10 των σκόρερ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα! (vid)

Λάνγκφορντ: Έγραψε ιστορία, μπήκε στο Top-10 των σκόρερ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα! (vid)

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε ιστορία! Στο ματς με τη Νίζνι κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Η μπάλα του αγώνα βρέθηκε στα χέρια του Κιθ Λάνγκφορντ. Το ελάχιστο... λάφυρο, έπειτα από ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο κατέληξε στα χέρια του έμπιστου γυμναστή μου. Το εγχειρίδιο «πώς να μπείτε στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ όλων των εποχών». Συμφωνούμε ότι ο τίτλος στο πιο πρόσφατο κεφάλαιό του δεν είναι τόσο θελκτικός. Αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Ο Λάνγκφορντ ανήκει στην ίδια λίστα που οδηγεί εδώ και χρόνια ο Νίκος Γκάλης. Την ίδια λίστα που ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να ξεπεράσει τον «γκάνγκστερ» και χρειάζεται 33 πόντους για να ισοφαρίσει φέτος τον «Νικ» και 34 για τον ξεπεράσει.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ έχει μπόλικο δρόμο ακόμη για την κορυφή, αλλά πλέον δεν βλέπει από την «κλειδαρότρυπα». Με τους 14 πόντους που σημείωσε (ξεκίνησε με 1/10 σουτ και τελείωσε με 6/18) κόντρα στη Νίζνι έφτασε στους 3.517 και κατάφερε να ξεπεράσει τον Ουέιν Μπράμπεντερ, με μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, μπροστά από τον Λάνγκφορντ βρίσκονται μόνο θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αν και ο ίδιος ο Κιθ είναι ένας απ' αυτούς.

Η λίστα των σκόρερ όλων των εποχών

1.Νίκος Γκάλης

2.Βασίλης Σπανούλης

3.Ντέγιαν Μποντίρογκα

4.Χουάν Κάρλος Ναβάρο

5.Νάντο Ντε Κολό

6.Μίκι Μπέρκοβιτς

7.Ντορόν Τζάμσι

8.Φελίπε Ρέγιες

9.Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο

10.Κιθ Λάνγκφορντ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

AEK - Νίζνι 79-78: Με ανατροπή το αντίο της Βασίλισσας στο BCL! (vids)

BCL: Οι ομάδες του Final 8

Παπαθεόδωρου: «Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι, έχουμε υπερβεί τα όρια μας»

Μόουζες: «Παίξαμε και για τον Κιθ...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα