ΑΕΚ: Αποχαιρετά και... τυπικά τη συνέχεια του BCL

ΑΕΚ: Αποχαιρετά και... τυπικά τη συνέχεια του BCL

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αποχαιρετά και... τυπικά τη συνέχεια του BCL

bet365

Η ΑΕΚ δίνει τον τελευταίο της αγώνα για το Basketball Champions League (7/4, 19:30, ΕΡΤ-3) καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με το κεφάλι ψηλά θέλει να αποχαιρετήσει τη φετινή της περιπέτεια στο BCL η ΑΕΚ! Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Νίζνι όπου θέλει τη νίκη προκειμένου να κλείσει με μια... γλυκιά «γεύση» τη παρουσία της στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός της Ένωσης δεν υπολογίζει στους Ματ Λοτζέσκι και Μάρκους Σλότερ, όπως επίσης και στον Κωστή Γόντικα. Φυσικά έχει τεθεί εκτός ομάδας ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή στη FIBA προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι η Νίζνι έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου και φυσικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ την 2η θέση θα κατακτήσει ο νικητής του αγώνα Στρασμπούρ-Τουρκ Τέλεκομ.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσφυγή στη FIBA ο Ρογκαβόπουλος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα