Δέδας: «Τιμή μου να θεωρούμαι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό»! (vid)

Δέδας: «Τιμή μου να θεωρούμαι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Δέδας: «Τιμή μου να θεωρούμαι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό»! (vid)

bet365

Ο Στέφανος Δέδας κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ νιώθει σαν να κέρδισε την EuroLeague!

Η Χάποελ Χολόν επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 77-71 και έβαλε σε περιπέτειες την «Ένωση» όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Δέδας ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα.

«Τι φήμες; Για μένα; Λοιπόν, δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Χολόν, δέχομαι πολλά μηνύματα το τελευταίο διάστημα από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω, είναι τιμή να θεωρούμαι ένας υποψήφιος για αυτή τη θέση όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Ο στόχος μου είναι να κάνω τη Χολόν μεγάλη ομάδα ξανά. Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι τώρα, σε έναν χρόνο ή σε τρία χρόνια, κάποια στιγμή θα έχω την ευκαιρία μου να πάω σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Χολόν, σήμερα νιώθω σαν να κέρδισα την EuroLeague κερδίζοντας την ΑΕΚ. Είναι το ίδιο συναίσθημα...».

Η δήλωση στο 10:15 του video

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα