Λάνγκφορντ: «Χαίρομαι που παίζω για αυτή την ομάδα»! (vid)

Λάνγκφορντ: «Χαίρομαι που παίζω για αυτή την ομάδα»! (vid)

Gazzetta team
Λάνγκφορντ: «Χαίρομαι που παίζω για αυτή την ομάδα»! (vid)

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν χαρούμενος από την ομαδική δουλειά που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στην Νίμπουρκ και δήλωσε πως αισθάνθηκε μια ανακούφιση που το πρώτο σημαντικό παιχνίδι είναι πια παρελθόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Κοιτάω τα στατιστικά και είναι πολυτέλεια που έχουμε Ζήση, Λοτζέσκι, Ράις... Είναι πολύτέλεια να έχεις αυτούς τους παίκτες. Όλοι έπαιξαν τόσο καλά! Ο πάγκος έδωσε πολλή βοήθεια. Τι να πω; Ο Γκίκας είναι ο άνθρωπός μου! Ήταν σημαντικό το ξεκίνημά του στην τρίτη περίοδο. Η δουλειά μου γίνεται ευκολότερη. Ήταν ομαδική προσπάθεια και ειλικρινά χαίρομαι να παίζω για αυτή την ομάδα».

Για το αν αισθάνθηκε μια ανακούφιση που το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΚ τελείωσε, δήλωσε: «Ναι. Είναι μεγάλη ανακούφιση. Ήμουν 50-50, όταν έμαθα ότι θα γίνει εδώ το Final 8, γιατί ήξερα πως θα είχαμε πίεση, καθώς θα ήμασταν το φαβορί. Κάποιος, όμως, έπρεπε να είναι το φαβορί. Αυτή η νίκη μας ηρεμεί λίγο. Στηρίζουμε όμως ο ένας στον άλλον. Ηρέμησαν το μυαλό μας και θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για τη συνεργασία του με τον Ταϊρίς Ράις, υποστήριξε: «Δεν συζητήσαμε για τους ρόλους μας. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ράις έχει τη νοοτροπία του νικητή. Πριν από 5-6 χρόνια υποτίεθται ότι θα παίζαμε μαζί στην Μπαρτσελόνα, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε. Το ταλέντο βρήκε την χημεία επιτέλους».

Για το back-to-back παιχνίδι που έχει να δώσει η ΑΕΚ με Σαραγόσα ή Τενερίφη, σημείωσε: «Είναι σημαντικό το βάθος που έχουμε. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 24 λεπτά. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει. Το επιτελείο έκανε καταπληκτική δουλειά με το ροτέισιον και κανείς δεν χρειάστηκε να επιβαρυνθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα