ΑΕΚ: Το BCL βάζει deadline μιας ημέρας για το Final 8!

ΑΕΚ: Το BCL βάζει deadline μιας ημέρας για το Final 8!

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Το BCL βάζει deadline μιας ημέρας για το Final 8!

bet365

Το ΒCL έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ και της έδωσε διορία μέχρι την Πέμπτη (17/9) για να απαντήσει για το αν μπορεί να διοργανώσει το Final 8, αλλιώς «θα αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές».

Κυριολεκτικά στον «αέρα» είναι η διοργάνωση του Final 8 στην Αθήνα!

Στις αρχές του μήνα έγινε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την φιλοξενία της τελικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA στο ΟΑΚΑ, ωστόσο μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση (15/09), τα πάντα είναι ρευστά.

Την Τετάρτη (16/09) οι «κιτρινόμαυροι» έλαβαν επιστολή από το Basketball Chmapions League, με την οποία τους ζητήθηκε να δώσουν απάντηση μέχρι την Πέμπτη (17/09), για το αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Final 8 (αρχικές συμφωνίες, παρουσία κόσμου, εισιτήρια, κλπ), αλλιώς «θα αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις», όπως αναφέρεται στο τέλος της επιστολής.

Η ΑΕΚ, στις τάξεις της οποίας επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια, περιμένει τις κινήσεις της Κυβέρνησης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να τονίζει πως πρέπει να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρχει ποσοστό κόσμου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα