Κομνηνός: «1.5 εκατομμύριο το ελάχιστο κόστος για το BCL»

Κομνηνός: «1.5 εκατομμύριο το ελάχιστο κόστος για το BCL»

Κάτια Πετροπούλου
Κομνηνός: «1.5 εκατομμύριο το ελάχιστο κόστος για το BCL»

bet365

Ο Πατρίκ Κομηνός και ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκαν στο κόστος της διοργάνωσης του Final 8 του BCL, με ή χωρίς παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Ο Πατρίκ Κομνηνός είπε αρχικά: «Για εμάς καταλυτική ημερομηνία είνα αυτή που θα μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε όλα τα προαπαιτούμενα για την παρουσία φιλάθλων. Όπως είπε ο κύριος Χαρδαλιάς, δεν κάνουμε εκπτώσεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να συνδεθεί μια διοργάνωσή μας με αρνητικά περιστατικά Covid-19. Θα εφαρμόσουμε ό,τι μας ζητηθεί, στο χρόνο που θα μας ζητηθεί. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και κάνουμε το δικό μας σχεδιασμό. Αν υπάρξει μια παρουσία φιλάθλων, έχουμε ήδη αποφασίσει πως θα καλύψουμε τις υπόλοιπες θέσεις, για να μην υπάρχει μετακίνηση στο γήπεδο. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, θα υπάρχει επίδειξη τατυτότητας, αλλά αυτό θα κριθεί από τη συνεργασία που θα έχουμε και την παρακολούθηση εξέλιξης των κρουσμάτων και της συνολικής κατάστασης που επικρατεί. Προφανώς, αν δεν έχει κόσμο, θα έχει και περιορισμένα έσοδα. Θα κινηθούμε από κοινού με την ΑΕΚ και τις αρμόδιες αρχές, γιατί τα κόστη είναι αρκετά ανελαστικά. Δεν θα βάλουμε φωτισμό χαμηλής ποιότητας, επειδή δεν θα έχουμε κόσμο. Θα πρέπει να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε, γιατί δεν θα κάνουμε επίσης εκπτώσεις στην ποιότητα της διοργάνωσης. Η προηγούμενη διοργάνωση που έγινε στην Αθήνα, έθεσε ψηλά τον πήχη. Για το συνολικό κόστος, δεν θέλω να μπω σε νούμερα, γιατί πρέπει να βάλουμε και παράπλευρα έξοδα μετακίνησης/μεταφοράς/Covid-19, αλλά αγγίζει το ελάχιστο κόστος το 1.5 εκατομμύριο».

Σε ερώτηση για το αν τα νούμερα δεν βγαίνουν, αν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής διοργάνωσης, ο CEO του BCL ανέφερε: «Πρόθεσή μας είναι να γίνει η διοργάνωση και να το εξαντλήσουμε και να το φέρουμε εις πέρας, ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Και το Μάρτιο δεν είχαμε φιλάθλους σε πολλά παιχνίδια. Είναι προφανές ότι μια διοργάνωση με μηδενικά έσοδα, πρέπει να βρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα έξοδα. Ακόμα και χωρίς κόσμο, πρέπει να κάνουμε την διοργάνωση και να τη φέρουμε εις πέρας, με νέα δεδομένα».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πρόσθεσε επί του θέματος: «Με κάλυψε ο Κομνηνός στα θέματα. Έχουμε καλύψει πολλές σελίδες πρωτοκόλλου για την ασφάλεια των αγώνων. Μόλις ο κύριος Υπουργός μας δώσει το "οκ", εμείς θα είμαστε έτοιμοι να έχουμε τα εισιτήρια σε 24 ώρες. Η κλήρωση θα γίνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου. Θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Ακόμα και σε μια περίπτωση ατυχούς συμβάντος, θα μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση. Θα είναι το ασφαλέστερο μέρος για να είναι κανείς εκείνο το διάστημα».

Ο Γιώργος Πατούλης πρόσθεσε στο τέλος πως η Περιφέρεια θα προσφέρει ένα ποσό για την διοργάνωση, γιατί «μας ενδιαφέρει η φήμη της χώρα μας».

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα