ΑΕΚ: Δημοσίευμα του Ισραήλ «φέρνει» το Final 8 στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Δημοσίευμα του Ισραήλ «φέρνει» το Final 8 στο ΟΑΚΑ

bet365

Η ΑΕΚ είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της να φιλοξενήσει το Final 8 του Basketball Champions League (30/09-04/10) κι έρχεται κι η επιβεβαίωση από το Ισραήλ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν η επικρατέστερη ομάδα για να φιλοξενήσει την διοργάνωση της τελικής φάσης του BCL, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της να αναφέρει παλαιότερα πως είχαν συμφωνήσει σε όλα με την διοργανώτρια αρχή.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, και με το δεύτερο κύμα του κορονοϊού να «χτυπάει» το Ισραήλ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν τις εξελίξεις κι έκαναν τα σχέδιά τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εκφράσει την πρόθεση να διοργανώσουν το Final 8 στο ΟΑΚΑ, από την στιγμή που η Αθήνα θεωρείται κάπως πιο ασφαλής, σε σχέση με το Ισραήλ, και «καταστρώνουν» τα πλάνα τους, προκειμένου να γίνουν όλα με ασφάλεια για την υγεία όλων όσων συμμετέχουν.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ανάληψη της διοργάνωσης από την Χάποελ Ιερουσαλήμ απομακρύνεται.

«Μετακομίζει από την Ιερουσαλήμ στην Αθήνα το Champions League», αναφέρει ο τίτλος της «Walla», που σημειώνει ότι η χώρα είναι σε «κόκκινο συναγερμό» εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Και συνεχίζει «η ευρωπαϊκή πόλη που τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θεωρείται η πιο σίγουρη υποψήφια για να αναλάβει τη διοργάνωση είναι η Αθήνα».

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά τι θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού η πανδημία, που έχει πλήξει όλο τον κόσμο, είναι μια κατάσταση που εκτιμάται μέρα με την μέρα.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED