Ηρακλής - Κεραυνός: Ανάλυση από τoν πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Ηρακλής - Κεραυνός: Ανάλυση από τoν πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανέλυσε τις αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον Κεραυνό.

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη και η κλήρωση στην πρώτη προκριματική φάση του BCL τον έφερε απέναντι στον Κεραυνό.

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Παπαδόπουλος μιλώντας στο Cyprusbasket έκανε την δική του ανάλυση των δύο παιχνιδιών.

Ο coach Παπαδόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως. «Ο Κεραυνός Στροβόλου είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με μεγάλη οργάνωση στο παιχνίδι της και συγκέντρωση υψηλού επιπέδου στην άμυνα. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα καθώς έχει τον ίδιο προπονητή για μια πενταετία και συνάμα έμπειρη αφού κατέκτησε αρκετούς εγχώριους τίτλους ενώ έφερε σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Ωστόσο, θα είναι αποδυναμωμένη τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αφού σε σχέση με πέρυσι θα αγωνίζεται με λιγότερους Αμερικανούς. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει την μπάλα από ψηλά και να αποδιοργανώνει τον αντίπαλο.

Με την προσθήκη του Ραζή στο πλάι των Σάιμον και Ροριέ πιστεύω αυτό θα γίνει και το σήμα κατατεθέν την ομάδας. Στα φτερά ο σπουδαίος και έμπειρος σουτέρ Στυλιανού μπορεί να δώσει το εύκολο μακρινό σουτ αλλά και το small ball game αφού αναγκαστικά θα αγωνίζεται στη θέση 4.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το τρίποντο του Κορωνίδη ο οποίος στην βραδιά του μπορεί να κερδίσει ομάδες μόνος του.

Άφησα στο τέλος τον Χάγκινς, το βαρόμετρο και αρχισκόρερ της ομάδας. Η παρουσία του ή όχι θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού είναι παίκτης που χαίρει της εμπιστοσύνης όλων και μέσα από τον παιχνίδι του πολλές φορές έδωσε μεγάλες λύσεις και σπουδαίες νίκες στην ομάδα του».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα