ΑΕΚ: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του BCL, 15/07 η κλήρωση (pics)

ΑΕΚ: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του BCL, 15/07 η κλήρωση (pics)

bet365

Γνωστά έγιναν τα γκρουπ δυναμικότητας του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο πρώτο. Στο 4ο το Περιστέρι Winmasters, από τα προκριματικά ο Ηρακλής. Μαθαίνουν αντίπαλο όλοι στις 15 Ιουλίου.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουλίου θα γίνουν οι κληρώσεις για τα προκριματικά και την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, στο «Patrick Baumann House of Basketball».

Η διοργάνωση της σεζόν 2020-21 απαρτίζεται από 32 ομάδες, με τις 28 να είναι κατευθείαν στους ομίλους, ενώ 4 θα προκριθούν από τα προκριματικά.

Προκριματικά και Ηρακλής

Όσον αφορά τα προκριματικά, θα υπάρχουν δύο γύροι. 16 ομάδες θα διεκδικήσουν τα τέσσερα «εισιτήρια», με τον Ηρακλή να θέλει το ένα, για να μπει στους ομίλους.

Τα παιχνίδια θα είναι εντός και εκτός έδρας στις 15 και 18 Σεπτεμβρίου. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και ο πρώτος αντίπαλος τους θα προκύψει από το δεύτερο. Δηλαδή, μία ομάδα εκ των Μπάκεν Μπέαρς, Κεραυνού, Τσμόκι-Μινσκ ή Κλουζ Ναπόκα.

Ο δεύτερος προκριματικός γύρος θα γίνει στις 22 και 25 Σεπτεμβρίου.

Regular Season - ΑΕΚ & Περιστέρι

Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 γκρουπ και θα σχηματίσουν τέσσερις ομίλους των οκτώ. Η ΑΕΚ είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με την Νίμπουρκ, την Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη.

Το Περιστέρι Winmasters είναι στο τέταρτο, μαζί με Σαραγόσα, Καρσίγιακα και Σαν Πάμπλο Μπούργος.

Στην κλήρωση, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι τoy BCL στο YouTube, δεν μπορούν να πέσουν στο ίδιο γκρουπ ομάδες από την ίδια χώρα.

Η κανονική διάρκεια του Basketball Champions League θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα