Λάνγκφορντ: «Είναι η στιγμή της χρονιάς που περιμένουν όλοι»

Λάνγκφορντ: «Είναι η στιγμή της χρονιάς που περιμένουν όλοι»

Λάνγκφορντ: «Είναι η στιγμή της χρονιάς που περιμένουν όλοι»

bet365

O Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στη Media Day της ΑΕΚ ενόψει του ματς με τη Βόννη για το BCL και έδειξε πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Για το παιχνίδι με την Βόννη είπε: «Είναι η στιγμή της σεζόν που όλοι περιμένουν, ειδικά εγώ, ως βετεράνος κι έμπειρος, που έχει ζήσει πολλές τέτοιες στιγμές. Τώρα είναι η ώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και μπορώ να πάρω μέρος. Αύριο είναι η ώρα μας».

Για το πως ένιωσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που επέστρεψε μετά από ένα μήνα: «Ειλικρινά, δεν ένιωσα πολύ καλά, όσον αφορά το ρυθμό, αλλά ήταν πολύ καλό που είχα ένα παιχνίδι στα πόδια μου, πριν αρχίσουν τα playoffs. Είναι καλό και για την ομάδα, που προσπαθεί να προσαρμόσει πράγματα. Γιατί και η επιστροφή μου είναι προσαρμογή. Δεν είναι εύκολο, γιατί έλειπα ένα μήνα, αλλά χαίρομαι που έπαιξα σε ένα ματς κι έκανα κάποιες προπονήσεις».

Για τον κόσμο: «Τους χρειαζόμαστε! Ήταν εδώ σε κρίσιμα σημεία της σεζόν και τους θέλουμε δίπλα μας άλλη μια φορά. Δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό μας. Είναι μια σημαντική στιγμή στη σεζόν. Αν δεν έρθουν όλοι, τότε θα κάνουμε την δουλειά μας με όσους θα είναι εδώ δίπλα μας. Αναγνωρίζω κι εκτιμώ την βοήθεια όσων έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα. Θα ήθελαν να δω τις κερκίδες με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται».

Για τον κορωνοϊό και τις ανησυχίες που έχουν εκφράσει ομάδες ανά την Ευρώπη: «Προσωπικά, η ανησυχία μου δεν είναι τόσο μεγάλη. Υπάρχουν άλλες αρρώστιες που είναι πιο σοβαρές ή θανατηφόρες, όπως ο Έμπολα. Από ό,τι έχω διαβάσει και δει, ο κορονωϊός είναι μεταδοτικός, αλλά δεν νομίζω πως είναι επικίνδυνος για κάποιον σαν εμένα. Βέβαια, όταν έχεις οικογένεια και παιδιά, ανησυχείς φυσικά, γιατί δεν ξέρεις πολλά. Ο κόσμος που δεν γνωρίζει πολλά, τείνει να πανικοβάλλεται και να είναι αγχώδης. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους υπεύθυνους που παίρνουν τις αποφάσεις, κάνουν ό,τι καλύτερο. Η δουλειά μου είναι να παίζω κι είμαι έτοιμος γι' αυτό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα