Σοκ στην ΑΕΚ: Off για 2 μήνες ο Γκίκας!

Σοκ στην ΑΕΚ: Off για 2 μήνες ο Γκίκας!

Κάτια Πετροπούλου
Σοκ στην ΑΕΚ: Off για 2 μήνες ο Γκίκας!

bet365

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ, αφού ο Νίκος Γκίκας θα είναι off για 2 μήνες.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άτυχη για άλλη μια φορά στάθηκε η ΑΕΚ.

Ο Νίκος Γκίκας που τραυματίστηκε στον αντίχειρα κόντρα στην Μπαντίρμα, Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα.

Έτσι η Βασίλισσα θα τον στερηθεί για τους επόμενους τουλάχιστον 2 μήνες.

Πλέον στην Ένωση δημιουργείται μεγάλο κενό στη θέση του point guard, αφού οι μοναδικές λύσεις που είχε ο Παπαθεοδώρου είναι οι Τολιόπουλος και Τσάλμερς, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και μένει να φανεί αν θα ανανεωθεί ξανά, καθώς υπάρχει σχετική οψιόν.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση ακόμα και δύο παικτών.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η κακοδαιμονία, που από την περασμένη περίοδο «χτυπά» αλύπητα την Ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο...

Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, και διαπιστώθηκε, ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε - τουλάχιστον – δύο μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα