ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η τούρτα έκπληξη και η αποθέωση του Μαργαρίτη

Η τούρτα έκπληξη και η αποθέωση του Μαργαρίτη

Η τούρτα έκπληξη και η αποθέωση του Μαργαρίτη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε έπειτα από τη σπουδαία νίκη στη Βόννη επί της Τέλεκομ και φίλοι της ομάδας επιφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή στο PAOK SPORTS ARENA, ειδικά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει τα γενέθλιά του, έκλεισε το 38 έτος της ηλικίας του και φθάνοντας στο «Παλατάκι» τον… περίμενε μια τούρτα αλλά και η αποθέωση από φίλους της ομάδας η οποίοι βρίσκονται εκεί λόγω του αγώνα βόλεϊ του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό. «Είναι μια όμορφη στιγμή, σβήνω τα 38 κεράκια, όπως όμορφη ήταν και η στιγμή που ζήσαμε χθες στη Βόννη. Ήταν μια δύσκολη νίκη και πιστεύω ότι μετά το 1ο δεκάλεπτο, αφού περιορίσαμε τα λάθη μας και βάλαμε αρκετά μεγάλα σουτ, πήραμε αυτό που θέλουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους φιλάθλους που μας υποδέχθηκαν, όσο κι αυτούς στη Γερμανία οι οποίοι μας πρόσφεραν ιδιαίτερες στιγμές», είπε.

Αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης που απέκτησε ο ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη στη Γερμανία. «Καταρχήν δεν είμαστε αδιάφοροι, θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, γι’ αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη νίκη ήταν σπουδαία για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τόσο τους φίλους του ΠΑΟΚ όσο και τους ποδοσφαιριστές για τη στήριξη που μας παρέχουν».