Ματσιούλις: Γλίτωσε τα χειρότερα, εξετάσεις και στην Αθήνα (pic)

Ματσιούλις: Γλίτωσε τα χειρότερα, εξετάσεις και στην Αθήνα (pic)

bet365

Οι πρώτες εξετάσεις του Γιόνας Ματσιούλις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και ο Λιθουανός θα κάνει νέες, με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα. Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, αφού στα πρώτα 15'' της δεύτερης περιόδου αποχώρησε με χτύπημα στον ώμο.

Ο Λιθουανός διεκομίσθη στο νοσοκομείο και όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Χάιν, τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας έδειξαν ότι δεν έχει σπάσει τίποτα, αλλά φοράει φάκελο ανάρτησης ώμου (sling).

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Ματσιούλις θα κάνει νέες εξετάσεις, για να σιγουρέψει η ομάδα ότι ο παίκτης της δεν έχει τίποτα σοβαρό, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά: Από οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη ταλαιπωρείται ο Γιόνας Ματσιούλις. Αυτό έδειξε ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος σε νοσοκομείο της Βαμβέργης. Θα ακολουθήσει λεπτομερής απεικονιστικός έλεγχος με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα.
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα