Μπάνκι: «Είδαμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Είδαμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την ζόρικη νίκη επί της Νίμπουρκ (80-76), τη βελτίωση στα ριμπάουντ και τα... νοκ άουτ ματς που έρχονται στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική για το ρεκόρ μας, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Επίσης, έδειξε στους παίκτες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Πλέον, τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα… νοκ άουτ. Για τη Νίμπουρκ ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, επειδή είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει περιθώρια. Έχουν μεγάλο ρόστερ, με μεγάλο ροτέισον 11 παικτών. Έπρεπε να κρατήσω συγκεντρωμένη την ομάδα. Από τη μεριά μας, δείξαμε υπομονή, αν και δεν είχαμε ρυθμό κόντρα σε μια σκληρή άμυνα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και οι ψηλοί μας έδειξαν καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα. Είναι σημαντικό που δείξαμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ μέσα στο ίδιο το παιχνίδι».

Για τη βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και τα 10 επιθετικά που «κατέβασε» η Νίμπουρκ στο πρώτο μέρος του αγώνα, σχολίασε: «Το ριμπάουντ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως είναι η ενέργεια και οι τοποθετήσεις. Επίσης, ξεκινάει από τον τρόπο που αμύνεσαι στο "ένας εναντίον ενός". Είχαν καλύτερες τοποθετήσεις στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και δεν τους αφήσαμε να έχουν καλές τοποθετήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα