Αγγέλου: «Μάλλον κι εγώ δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα μου»

Αγγέλου: «Μάλλον κι εγώ δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγγέλου: «Μάλλον κι εγώ δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα μου»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού του Άρη από τη συνέχεια του BCL.

«Είχαμε ένα πολύ άσχημο ημίχρονο και οι αιτίες είναι απλές. Πρώτον: Είμαστε σαν λαός έτσι. Είμαστε στο πρέπει, πιστεύαμε ότι είχαμε περάσει. Τα παιχνίδια δεν είναι έτσι. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε τέτοιες ομάδες. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι γιατί δεν ήμασταν ψυχολογικά και οργανωτικά έτοιμοι και μετά η πίεση γύρισε εναντίον μας. Σαν να μπήκε μια κουκούλα μπροστά μας. Η ενέργειά μας αποσυντόνισε τη Νίζνι σε όλο το παιχνίδι, κάποια στιγμή μπήκαν τα σουτ και ο κόσμος στο παιχνίδι αλλά οι αποφάσεις μας ήταν πολύ άσχημες. Τα στατιστικά που είναι πυλώνες ισορροπίας μιας ομάδας δείχνουν πολλά. Αυτό που θέλω να πω και το είπα στους παίκτες… Ξέρουμε ότι ο δρόμος μας είναι ανηφορικός. Αυτόν τον δρόμο θα τον ανέβουμε σίγουρα. Θα μάθουμε από τις ήττες και πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί. Το να κατεβάσεις το κεφάλι και να λες δικαιολογίες, δεν λέει τίποτε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη δική του ευθύνη. «Κι εγώ προσωπικά δεν ετοίμασα καλά το παιχνίδι, δεν γίνεται να ήταν τόσο ανέτοιμη η ομάδα. Όλοι έχουμε ευθύνες. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Ο σύλλογος έχει έναν μεγάλο δρόμο εκπροσώπησης και αλίμονο αν αφήσουμε την απογοήτευση να μας κερδίσει», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πολλές χαμένες βολές, απάντησε: «Ξέρετε με τι αγώνα φτιάξαμε την ομάδα το καλοκαίρι και με τι μπάτζετ. Αν αυτά τα παιδιά έβαζαν και τις βολές δεν θα είχαμε αυτό το μπάτζετ».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα