Αγγέλου: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους, σημειώνοντας όμως ότι ο Άρης έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Μετά το εμφατικό πέρασμα του Άρη από την Τιφλίδα, ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Yellow Radio στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του λέγοντας ότι… «απλά κάναμε το πρώτο βήμα. Ως ομάδα είμαστε ανώτερη, αλλά δύσκολα μπορείς να παίξεις καλά και να βρεις ρυθμό σε τέτοια παιχνίδια. Αυτό είπα και στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν 17 φάουλ και 21 ελεύθερες βολές. Είναι πολύ δύσκολο να βρει μια ομάδα ρυθμό, αλλά εμείς βρήκαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, περισσότερες κακές, αλλά προχωράμε. Η νίκη είναι καλό πράγμα για έναν αθλητή, που θέλει το σκορ για να έχει και καλύτερη συνέχεια», είπε.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στον χρόνο που θα χρειαστεί ο Άρης λέγοντας ότι… «είμαστε μια καινούρια ομάδα, δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Στηριζόμαστε ενεργειακά στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι συνέχεια σε όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον ΜακΓκι και τον Τζόουνς που είχαν κάποια προβλήματα, θέλαμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Χάρις, αλλά χρεώθηκε με τρία γρήγορα φάουλ. Προσπαθούμε να τρέξουμε, να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό συνεργασιών. Είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε». Αναφερόμενος στον δεύτερο αγώνα στο Nick Galis Hall, είπε: «Πρέπει να το σεβαστούμε το παιχνίδι. Έχει σημασία η παρουσία του Άρη στην Ευρώπη, πρέπει να είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, αλλά να φτιάξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, με τον κόσμο, να είμαστε υγιείς και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε και στους φίλους του Άρη οι οποίοι ταξίδεψαν στην Τιφλίδα: «Αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Ο κόσμος είναι η ομπρέλα της ομάδας, γι’ αυτό και η ομάδα ειδικά εκτός έδρας στην Ευρώπη πρέπει να είναι υπεύθυνη, γιατί ξανακάνει μια καινούρια προσπάθεια και όπως έχει πει ο κ. Γουλιέλμος χρειάζεται ηθική και χαρακτήρα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα