Το BCL θα οριστικοποιήσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη

Το BCL θα οριστικοποιήσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη

Το BCL θα οριστικοποιήσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη

bet365

Ο Άρης έχει προαποφασίσει για την παρουσία του στο BCL της επόμενης περιόδου, απομένει να διευκρινιστεί όμως μια σημαντική λεπτομέρεια για την οριστικοποίησή της.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε καθεστώς εξυγίανσης, επαναφοράς των οικονομικών ισορροπιών και λόγω αυτής της κατάστασης πολλοί υποθέτουν ότι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ένα επιπλέον έξοδο. Διότι επικρατεί η λογική ότι δεν υπάρχει περίπτωση απόσβεσης των χρημάτων που καλείται να ξοδέψει μια ομάδα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εξαρτάται από το επίπεδο εμπορικής εκμετάλλευσης της συμμετοχής αλλά και από το αντίστοιχο ανταπόκρισης του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόφαση συμμετοχής στο BCL, απλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ίδια τη διοργανώτρια αρχή. Η τελευταία εκφράστηκε θετικά στην παραχώρηση wild card αλλά ο Άρης θέλει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης και όχι την παρουσία από την προκριματική φάση αυτής. Η συγκεκριμένη… λεπτομέρεια θα διαμορφώσει και την τελική απόφασή του. Το βέβαιο είναι ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική συμμετοχής στο BCL καθώς εκτιμά ότι βοηθάει μια ομάδα ούτως ώστε να αποκτήσει χημεία.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα