Μαυροειδής: «Να ολοκληρώσουμε το φετινό θρίαμβο στο ΟΑΚΑ»!

Μαυροειδής: «Να ολοκληρώσουμε το φετινό θρίαμβο στο ΟΑΚΑ»!

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Να ολοκληρώσουμε το φετινό θρίαμβο στο ΟΑΚΑ»!

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, εκστασιασμένος ακόμη από την πρόκριση στο Final 4, μιλάει στο gazzetta.gr για την μαγική χρονιά που ζει η ΑΕΚ κι εκφράζει την ελπίδα να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ΟΑΚΑ, μπροστά στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

Να ολοκληρωθεί με τον πιο όμορφο τρόπο η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ επιθυμεί ο Δημήτρης Μαυροειδής!

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στο gazzetta.gr για το... παραμύθι που ζει φέτος η «Βασίλισσα», σε μια χρονιά που συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το έπος του '68.

Μισό αιώνα μετά, οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League και βρίσκονται δύο αγώνες μακριά από την κατάκτηση ενός δεύτερου τροπαίου, μετά το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο 32χρονος ψηλός, που βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στο Στρασβούργο (6π., 4ρ., 16'), ώστε να πανηγυρίσει ακόμα μια επιτυχία, σχολίασε ικανοποιημένος: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και δικαίωση για το όραμα του προέδρου! Πρώτα ήρθε το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο, με την παρουσία μας στο Final 4 του Champions League».

Όσο για την πρόκριση, που ήρθε ανήμερα των 50 ετών από τον άθλο του 1968, υποστήριξε κατηγορηματικά: «Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα περάσουμε! Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, ανήμερα της επετείου των 50 χρόνων από το Κύπελλο Κυπελλούχων! Δεν θα αφήναμε με τίποτα αυτή τη μέρα να πάει χαμένη! Θέλαμε να γίνουμε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ».

Ο Μαυροειδής στάθηκε και στην παρουσία των οπαδών στο «Rhenus Sport»: «Η έδρα δεν μας επηρέασε καθόλου, γιατί ο κόσμος μας, που είχε έρθει στο Στρασβούργο, μας βοήθησε πάρα πολύ! Ήταν λες και παίζαμε εντός έδρας!».

Ευχή τώρα, η διοργάνωση να φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ να πανηγυρίσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο μαζί με τον κοσμο της: «Ελπίζω να γίνει στο γήπεδό μας, γιατί ο κόσμος μας θα το γεμίσει και θα παίζουμε με έξτρα παίκτη! Έτσι, θα μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση! Είναι ένας τρόπος για να ολοκληρωθεί ο φετινός θρίαμβος και το επετειακό έτος και να τιμήσουμε την ομάδα που πριν από 50 χρόνια άνοιξε το χορό των ευρωπαϊκών».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα