Μαυροειδής: «Πέρυσι δεν ήμασταν σε καλό... φεγγάρι ευρωπαϊκά»

Μαυροειδής: «Πέρυσι δεν ήμασταν σε καλό... φεγγάρι ευρωπαϊκά»

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Πέρυσι δεν ήμασταν σε καλό... φεγγάρι ευρωπαϊκά»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Εστουδιάντες στο ΟΑΚΑ (10/10, 19:30) και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό.

Ο σέντερ της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά: «Είναι επικίνδυνη και βάσει ρόστερ είναι επιπέδου Euroleague. Ξέρουμε που πρέπει να στηριχτούμε σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντική η απουσία του Λαρεντζάκη, γιατί μας λείπει και ο Χάρις. Παίζουμε χωρίς καθαρό δυάρι, αλλά γι αυτό προσπαθούμε και δουλεύουμε από το ξεκίνημα της σεζόν.Αυτές είναι οι απαιτήσεις όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η ομάδα έχει βάθος. Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Όποιος αξίζει στο τέλος θα φανεί αν μπορεί ή όχι».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου δήλωσε: «Έγινε στην έδρα μας και είναι καλό γιατί θα έχουμε τον κόσμο. Όποιος αντίπαλος κι αν είναι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά από εμάς. Αν έχουμε μια καλή μέρα θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και θα διεκδικήσουμε έναν τίτλο για να ζεσταθεί και ο κόσμος».

Για την περσινή εμπειρία του Champions League: «Νομίζω ότι πέρσι στον πρώτο γύρο κάναμε πολύ καλή πορεία. Τερματίσαμε δεύτεροι. Πέσαμε μετά σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό. Εμείς δεν ήμασταν σε καλό φεγγάρι. Αν ήμασταν σε κάποια άλλη φάση, θα την περνούσαμε. Δεν είχαμε το βάθος και τη αθλητικότητα που θέλαμε. Φέτος θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και μπορούμε να φτάσουμε σε ένα Final 4».

Για τον όμιλο: «Πέρυσι είχαμε και χειρότερο όμιλο. Πάλι έχουμε δύσκολο όμιλο. Μας βολεύει, ώστε να μην τις αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες στην επόμενη φάση».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα