BCL: Ο Σάκοτα πήρε το βραβείο για την ΑΕΚ

BCL: Ο Σάκοτα πήρε το βραβείο για την ΑΕΚ

Newsroom
Ντράγκαν Σάκοτα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ΑΕΚ είναι μία από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη διοργάνωση του BCL, το οποίο τίμησε την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ με τον Ντράγκαν Σάκοτα να παραλαμβάνει το βραβείο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παρέλαβε το βραβείο που έδωσε το BCL στην ΑΕΚ. Τιμώντας τους «κιτρινόμαυρους» για τη σταθερή τους παρουσία στη διοργάνωση, από το ξεκίνημά της.

ΑΕΚ, Οστάνδη και Τενερίφη είναι οι τρεις που κλείνουν δεκαετία στο BCL, από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης ως σήμερα. Ο Σάκοτα πήρε το βραβείο και στάθηκε στα Final Four των «κιτρινόμαυρων».

«Είμαι ενθουσιασμένος που μιλάμε για 10 χρόνια. Τρία Final Four και μερικές φορές που φτάσαμε κοντά, είναι επιτυχία. Υποστηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώσαμε το Final Four τρεις φορές» ανέφερε ο Σάκοτα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα