Τσιτσιπάς για Final Four της ΑΕΚ: «Θα είμαι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση και θα υποστηρίζω με μεγάλο πάθος» (vid)
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται πλέον για το Final Four του BCL που θα διεξαχθεί στη Sunel Arena στις 9-11 Μαΐου, με τον «δικέφαλο» να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την ισπανική Μάλαγα και να έχει βλέψεις για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Τενερίφη και τη Γαλατάσαραϊ.
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του τριημέρου, ο σταρ του παγκόσμιου τένις και γνωστός φίλαθλος της «Βασίλισσας», Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα ώστε να δείξει τη στήριξή του στο σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από βίντεο, ο 26χρονος τενίστας και νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε: «Καλή επιτυχία στην ομάδα της ΑΕΚ, στις 9 Μαΐου για το Final Four. Θα είμαι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση και θα υποστηρίζω με μεγάλο πάθος».
🏀🤝🎾 Special support from a special athlete for AEK! #BasketballCL x #FinalFour | @steftsitsipas pic.twitter.com/QT0oiRLTJn
— Basketball Champions League (@BasketballCL) May 5, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

