Νετζήπογλου: «Νιώθουμε ευλογημένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο»
Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τη Ναντέρ και έκλεισε θέση στο Final 4 του BCL, το οποίο θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena.
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν στο τέλος μαζί με τον κόσμο τους, με τον Όμηρο Νετζήπογλου να νιώθει ευλογημένος ευχαριστώντας τους φίλους της Ένωσης για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα.
«Σας ευχαριστούμε πολύ. Νιώθουμε πολύ τυχεροί, νιώθουμε ευλογημένοι, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, την ομάδα, τους προπονητές γιατί ήταν ένα όνειρο που είχαμε όλοι να πάμε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση», ανέφερε ο Νετζήπογλου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
