Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος, τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ»

Newsroom
Σπανούλης

bet365

Το Περιστέρι bwin πήρε μια ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL και όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο Βασίλης Σπανούλης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Μόλις στη 2η σεζόν του ως head coach της ομάδας, ο «Kill Bill» έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στην τρομερή πορεία του Περιστερίου bwin στο φετινό BCL.

Μπορεί η ομάδα του να είχε μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά ωστόσο κατάφερε να «σφραγίσει» τη μεγάλη πρόκριση στο FInal Four της διοργάνωσης μετά το 2-1 μέσα στη Βόννη και τη νίκη με 89-77!

«Συγχαρητήρια στη Βόννη για μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως εδώ με πλεονέκτημα έδρας και έχουν τον σεβασμό μας» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και συνέχισε:

«Περισσότερα συγχαρητήρια όμως θα δώσω στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος».

Και κατέληξε: «Μπορεί να βρεθήκαμε στο 0-1 στη σειρά αλλά τα καταφέραμε. Χτυπήσαμε τη Βόννη με το ίδιο όπλο της, με δύναμη, με το transition. Παίξαμε επιθετικά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια ομάδα 8-9 παικτών, είναι μια ιστορική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος».

@Photo credits: BCL
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα