Τόμπσον: «Αγώνας do or die, ξέρουμε καλά τη Βόννη»

Νίκος Καρφής
Ο Τόμπσον

bet365

Ο Τρέβορ Τόμπσον μίλησε για τον... τελικό πρόκρισης του Περιστερίου Bwin κόντρα στη Βόννη (16/4, 21:00 Cosmote Sport 4).

Το Περιστέρι Bwin έχει μπροστά του το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφερε τη σειρά με τη Βόννη στο 1-1 μέσα στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου και πλέον θα παίξει τα ... ρέστα του στη την Τρίτη (16/4, 21:00 Cosmote Sport 4) στη Γερμανία, στο τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Η νίκη θα φέρει τους «κυανοκίτρινους» στο Final Four του Βελιγραδίου.

O Τρέβορ Τόμπσον μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση και στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, αλλά και στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ.

«Είναι αγώνας do or die και ξέρουμε ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη που θα κριθεί από την άμυνα μας. Ξέρουμε καλά τη Βόννη. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα», ήταν τα λόγια του βασικού σέντερ του Περιστερίου.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα