Κασελάκης: «Να δώσουμε το έναυσμα για να γίνει ο κόσμος μας έκτος παίκτης με τη Βόννη»

Κασελάκης: «Να δώσουμε το έναυσμα για να γίνει ο κόσμος μας έκτος παίκτης με τη Βόννη»

Newsroom
Λεωνίδας Κασελάκης

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τα «κλειδιά» του παιχνιδιού του Περιστερίου με τη Βόννη αλλά και για τον κόσμο της ομάδας ενόψει του Game 2 στα προημιτελικά.

Το Περιστέρι bwin ζει σε ρυθμούς προημιτελικών BCL, μιας και υποδέχεται τη Βόννη το βράδυ της Τετάρτης (10/4 - 19:30) με στόχο την ισοφάριση της σειράς. Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη δύναμη που δίνει στην ομάδα ο κόσμος αλλά και όσα χρειάζονται οι Περιστεριώτες σε αυτόν τον προημιτελικό, ενώ θυμίζουμε πως η πρόκριση κρίνεται στα δύο νικηφόρα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Κασελάκη

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό, αλλά πρέπει κι εμείς να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα για να γίνει πραγματικά ο έκτος παίκτης μας όπως έχει δείξει σε τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος.

Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε για έναν ακόμη τελικό αυτή τη φορά στη Γερμανία».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα