Χέιλ στο Gazzetta: «Kανείς δε μου λέει "σταμάτα να σουτάρεις"» (vids)

Χέιλ στο Gazzetta: «Kανείς δε μου λέει "σταμάτα να σουτάρεις"» (vids)

Ο Χάντερ Χέιλ.

bet365

Ο Χάντερ Χέιλ παίζει σαν να είναι το τελευταίο του ματς, κάθε φορά που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Το τελευταίο... κατόρθωμά του έστειλε τον Προμηθέα στα προημιτελικά του BCL με τον Αμερικανό να μιλάει γι' αυτό στο Gazzetta.

Το βάδισμα του Χάντερ Χέιλ στο παρκέ είναι χαλαρό. Συνάμα νευρικό. Κάτι cool. Το σουλούπι του δεν συνιστά δα και την πιο μεγάλη απειλή. Αλλά τα... σουλούπια δεν παίζουν μπάσκετ.

Σε αυτό μετρούν οι πόντοι, οι ασίστ, οι νίκες. Και τη φετινή σεζόν των Πατρινών (με την 4η θέση στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League, στα προημιτελικά του BCL και στα ημιτελικά του Κυπέλλου) ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβάλει με όλο το συναίσθημα του cool που τον περιβάλλει.

Κόντρα στην ΑΕΚ, σε έναν αγώνα... τελικό για τους Πατρινούς, ο Χέιλ ολοκλήρωσε το ματς με 29 πόντους. Τους 18 στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, ο Προμηθέας μετράει 4/4 απέναντι στην Ένωση. Και ο Χέιλ πέτυχε το τέταρτο ματς με τουλάχιστον 20 πόντους.

Συνολικά απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» έχει σημειώσει 103 πόντους, δηλαδή 25,75 πόντους ανά αγώνα!

«Τα πάντα αφορούν τη συγκέντρωση και την εμπιστοσύνη. Την εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχω κάνει πριν την έναρξη της σεζόν και την εμπιστοσύνη κατά τη διάρκειά της. Επίσης, με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου. Νομίζω ότι πήρα 20 προσπάθειες, αλλά κανείς δεν μου λέει "σταμάτα να σουτάρεις". Τα περισσότερα ήταν καλά σουτ, οπότε αυτό θέλω, να μένω συγκεντρωμένος. Ήταν ένα ματς "ζωής και θανάτου", θέλαμε τη νίκη και ήθελα να είμαι επιθετικός. Μου αρέσει να παίζω απέναντί τους, ξέρω 1-2 παίκτες, είναι μία καλή ομάδα. Αυτό είναι το μπάσκετ, λατρεύω να παίζω σε τέτοια ματς. Πάντα πιστεύω ότι η επόμενη προσπάθεια θα είναι εύστοχη», είπε στο Gazzetta ο Χέιλ.

«Πάντα διασκεδάζω όταν παίζω με την ΑΕΚ»

Και συνέχισε μιλώντας για τις καλές εμφανίσεις του απέναντι στην Ένωση: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.. Πάντα διασκεδάζω να παίζω απέναντί τους. Δεν είχα τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά μου αρέσει το γήπεδο. Και στην έδρα μας είναι καλά τα ματς, έρχονται φίλαθλοι. Δεν το ζούμε συχνά αυτό στις ΗΠΑ, πάντα ο κόσμος δίνει μία παραπάνω... φλόγα».

Η διακοπή λόγω του καυγά ανάμεσα στον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Λίνο Χρυσικόπουλο οδήγησε σε ρίψη μπουκαλιών και ολιγόλεπτη διακοπή. Με αποτέλεσμα το άλλο ματς του ομίλου να βρίσκει νικήτρια τη Χολόν και να... υποχρεώνει τον Προμηθέα σε νίκη.

«Παίζαμε για τη νίκη»

«Δεν είχα ιδέα τι έκανε η Χολόν. Παίζαμε για τη νίκη, να ελέγξουμε αυτό που μπορούμε. Τους το έλεγα όλη την εβδομάδα, αν νικήσουμε αυτό έχει σημασία. Αυτό θέλαμε, να πάρουμε τη νίκη», είπε σχετικά.

Μετά τη διακοπή, η ΑΕΚ αντεπιτέθηκε. Μα ο Χέιλ και οι συμπαίκτες του δεν πανικοβλήθηκαν: «Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Ήταν ένας αντιπερισπασμός, ίσως και για τις δύο ομάδες. Όταν γυρίσαμε, θέλαμε να τελειώσουμε το ματς. Καταλαβαίνω τον κόσμο που αντιδράει, αλλά εμείς θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Όσο για την κλήρωση των προημιτελικών, όπου ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάλαγα, Τενερίφη ή Μούρθια; «Όποιος και αν έρθει, είμαστε χαρούμενοι. Πολλοί δεν περίμεναν να φτάσουμε μέχρι εδώ, για εμάς είναι να βλέπουμε το επόμενο ματς. Είναι μεγάλη επιτυχία, θα παίζουμε μπάσκετ τον Απρίλιο. Θέλουμε δύο ματς την εβδομάδα, να μην κάνουμε προπονήσεις».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα