BCL: Για την πρόκριση στην 8άδα ο Προμηθέας, τελευταία ευκαιρία του Περιστερίου

Προμηθέας Περιστέρι

bet365

Προμηθέας Πάτρας και Περιστέρι αντιμετωπίζουν Χάποελ Χολόν και Χάποελ Ιερουσαλήμ αντίστοιχα, στην 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ άνοιξε τον χορό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της εβδομάδας αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μούρθια, αφού ηττήθηκε με 100-89 στην Ισπανία. Έτσι σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν ο Προμηθέας Πάτρας και το Περιστέρι bwin με διαφορετικούς στόχους για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αρχή γίνεται στην Πάτρα, με τον Προμηθέα να υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν (19:00, Cosmote Sport 4). Οι Πατρινοί βρίσκονται στον όμιλο της ΑΕΚ, αλλά η πορεία τους είναι παντελώς αντίθετοι με αυτήν των «κιτρινόμαυρων».

Και έτσι θέλουν να σφραγίσουν τα όσα έχουν κάνει πανηγυρίζοντας απόψε την πρόκριση στην 8άδα του BCL. Ο Προμηθέας αν ντουμπλάρει τις νίκες του επί της Χολόν, μετά το 65-74 του 1ου γύρου, περνάει από σήμερα στην 8άδα και έπειτα κυνηγάει ακόμα και την πρώτη θέση με τη Μούρθια.

Αν δεν μπορέσει να επικρατήσει των Ισραηλινών, τότε χρειάζεται να διατηρήσει τη διαφορά και το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Προμηθέα και της ΑΕΚ

  1. Μούρθια 4-1
  2. Προμηθέας 3-1
  3. Χάποελ Χολόν 2-2
  4. ΑΕΚ 0-5

Group L: Η 5η αγωνιστική

  • Μούρθια - ΑΕΚ 100-89
  • Προμηθέας - Χάποελ Χολόν (19:00)

Συνέχεια στις αναμετρήσεις των Ελλήνων με τις ομάδες από το Ισραήλ δίνει το Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη όμως καλείται να παίξει το τελευταίο της χαρτί, κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ (21:00, Cosmote Sport 5) του Ηλία Καντζούρη.

Οι Περιστεριώτες έχουν μία νίκη, αυτήν της περασμένης αγωνιστικής από την Καρσίγιακα και θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» από τη Χάποελ για την ήττα στην παράταση από την πρώτη αγωνιστική. Αν το κάνουν αυτό θα πλησιάσουν σε απόσταση μίας νίκης και θα συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση, έχοντας τελευταία αγωνιστική να υποδεχτούν την Τενερίφη στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Περιστερίου

  1. Χάποελ Ιερουσαλήμ 3-1
  2. Τενερίφη 3-1
  3. Καρσίγιακα 1-3
  4. Περιστέρι 1-3

Group K: Η 5η αγωνιστική

  • Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι (21:00)
  • Τενερίφη - Καρσίγιακα (22:00)
@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα