Προμηθέας: Έρχονται Ισραηλινοί στην Πάτρα, αυξημένη η προσοχή για την αναμέτρηση με τη Χολόν

Προμηθέας: Έρχονται Ισραηλινοί στην Πάτρα, αυξημένη η προσοχή για την αναμέτρηση με τη Χολόν

Φάση από τον αγώνα Προμηθέας - Μούρθια

bet365

Ο Προμηθέας αναζητεί την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Χολόν (13/3), με τους Πατρινούς να καλούνται να έχουν αυξημένη την προσοχή τους, λόγω της παρουσίας Ισραηλινών στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν, για την 5η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL και το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» δεν είναι όπως σε προηγούμενα ματς. Δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας... τελικού, αλλά και η παρουσία μιας ομάδας από το Ισραήλ.

Ο κομισάριος της αναμέτρησης, κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν κομισάριος και στην αναμέτρηση της Χολόν στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ ζήτησε να γίνει μία συνάντηση για να αποφασιστούν ορισμένα μέτρα ασφαλείας.

Και Ισραηλινοί στην εξέδρα

Αρχικά, αυτή ήταν και η απαίτηση των ανθρώπων της Χολόν, με δεδομένο ότι στην Πάτρα θα βρεθούν 18-20 φίλοι της ομάδας από το Ισραήλ. Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Προμηθέα θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στην εμφάνιση σημαιών της Παλαιστίνης στην εξέδρα, γι' αυτό το λόγο και ο έλεγχος θα είναι σχολαστικός.

Όπως όλα δείχνουν και με δεδομένη τη σημασία του αγώνα (αν νικήσει ο Προμηθέας παίρνει την πρόκριση) στο γήπεδο αναμένονται 2 με 2.5 χιλιάδες φίλοι του Προμηθέα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα