Ολυμπιακός: Παρακολουθεί το Περιστέρι - Λε Μαν ο Ναζ Μήτρου Λονγκ

Δημήτρης Οικονόμου
Ναζ Μήτρου Λονγκ

bet365

Τον αδερφό του Ελάιτζα παρακολουθεί ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στο ματς του Περιστερίου με τη Λε Μαν για το Basketball Champions League.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αλλά φυσικά δεν μπορεί να μείνει μακριά από το Περιστέρι bwin και τον αδερφό του Ελάιτζα.

Το Περιστέρι που υποδέχεται τη Λε Μαν για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, με φόντο την είσοδο στα play-in, έχει τον «ερυθρόλευκο» στις κερκίδες.

Ο Μήτρου Λονγκ άλλωστε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague μέχρι το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Έτσι μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού, που στη διπλή αγωνιστική μετά τη χθεσινή ήττα από τη Ρεάλ, παραμένει στην Ελλάδα για να υποδεχτεί το βράδυ της Παρασκευής (8/12 - 21:15) την Μπάγερν.

Έτσι το δρομολόγιο Φάληρο - Περιστέρι δε θα γινόταν να μην το κάνει. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει και ο Ελάιτζα στο Gazzetta, οι δυο τους είναι αρκετά κοντά και μιλάνε καθημερινά.

Ο Μήτρου Λονγκ στο Περιστέρι - Λε Μαν

Μήτρου Λονγκ

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα