ΑΕΚ: Συνεχίζει στο BCL

ΑΕΚ: Συνεχίζει στο BCL

Ο Αγγελόπουλος

bet365

Η ΑΕΚ θα παίξει στο BCL και τη νέα σεζόν, συνεχίζοντας στη διοργάνωση της FIBA.

Για άλλη μια σεζόν, αυτή που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια, η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο BCL, το οποίο έχει κατακτήσει το 2018 στην Αθήνα. Η... Βασίλισσα δήλωσε συμμετοχή στη διοργάνωση της FIBA, ανεξάρτητα από την απόφαση του CAS. Δηλαδή ακόμα και αν το CAS δεν μειώσει την ποινή της ΑΕΚ, η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο BCL για την εκτίσει.

Στους... κιτρινόμαυρους έχει επιβληθεί πολύ βαριά ποινή για όσα συνέβησαν στο Game 2 με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Συγκεκριμένα θα είναι κεκλεισμένων όλα τα παιχνίδια της για την σεζόν 2023-24 στο BCL, ενώ δέχθηκε και πρόστιμο 50.000 ευρώ. Όλα αυτά ενώ αναμένεται η απόφαση του CAS, δίχως να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την έκδοσή της.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου κατατέθηκε η συμμετοχή της ΑΕΚ, ενώ καταληκτική ημερομηνία ήταν στις 24 του μήνα.

H Ένωση αγωνίζεται στο Basketball Champions League από τη σεζόν 2016-17, την πρώτη της διοργάνωσης, ενώ εκτός από τον τίτλο του 2018, έχει και τον χαμένο τελικό του 2020. Πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η σκέψη της επιστροφής στο EuroCup (όπου δεν θα ίσχυε η τιμωρία) υπήρξε για ένα μικρό διάστημα στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου, ωστόσο η Ένωση και η ιδιοκτήτης της αποφάσισαν να στηρίξουν για άλλη μία σεζόν το BCL.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα