ΑΕΚ: Οι φίλοι της Χάποελ πόσταραν βίντεο με τα βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας

Newsroom
Η επίθεση των φίλων της Χάποελ στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ

bet365

Φίλοι της Χάποελ Ιερουσαλήμ πόσταραν στο instagram το βίντεο με τα βεγγαλικά και τις κροτίδες έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, κάνοντας και tag μάλιστα τον επίσημο λογαριασμό της «Ένωσης».

Η βραδιά της ΑΕΚ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή στο Ισραήλ. Το ξημέρωμα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση με τη Χάποελ (19/4 - 19:00), η αποστολή δέχτηκε επίθεση στο ξενοδοχείο με φίλους των Ισραηλινών να πετούν κροτίδες και βεγγαλικά.

Μάλιστα όσα συνέβησαν τα πόσταραν και σε story στο Instagram, σε βίντεο που αργότερα κατέβηκαν. Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει πως θέλει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου για να το δώσει στο BCL, όμως κάτι τέτοιο δε χρειάζεται, από τη στιγμή που τα πειστήρια ανέβηκαν σε σελίδες φίλων της Χάποελ.

Το κλίμα πάντως παραμένει τεταμένο από τις μέρες που μεσολάβησαν μετά το Game 2 και συνεχίζει έτσι ακόμα και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα