Αυγενάκης για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Χάποελ: «Κάθε έκφανση αντισημιτισμού είναι καταδικαστέα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για τα επεισόδια στα Λιόσια

bet365

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε τα επεισόδια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εξηγώντας πως δεν μπορούν να πλήξουν τις άριστες σχέσεις που διατηρούν οι αθλητικές οικογένειες της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και το 1-1 στα προημιτελικά του BCL με τους Ισραηλινούς επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η «Ένωση» έκανε λόγο για θηριωδία που ξεπέρασε την πιο αρρωστημένη φαντασία ενώ ο πρόεδρος της Χάποελ, Εγιάλ Τσόμσκι εξήγησε πως οι Ισραηλινοί αξίζουν 100% να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Θέση επί του θέματος πήρε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι απολύτως κατακριτέες συμπεριφορές ορισμένων ολίγων, που αυτοπροσδιορίζονται ως "φίλαθλοι" αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, δεν μπορούν να πλήξουν τις άριστες σχέσεις που διατηρούν οι αθλητικές οικογένειες της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Τα απαράδεκτα περιστατικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν εκφράζουν την ελληνική κοινωνία. Κάθε έκφανση αντισημιτισμού είναι καταδικαστέα οπουδήποτε κι αν εκδηλώνεται».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα