Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL και το μοναδικό σενάριο της τελευταίας αγωνιστικής

Ο Μπράιντον Λεμάρ σε προσπάθεια στη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Γαλατασαράι.

bet365

Η ΑΕΚ και η Μάλαγα εξασφάλισαν την πρόκριση από τον προκριματικό όμιλο Κ και στην 6η αγωνιστική θα αναμετρηθούν για την 1η θέση.

Απομένει μόνο μία λεπτομέρεια. Και την επόμενη εβδομάδα θα διευθετηθεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μάλαγα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη και το σύνολο από την Ισπανία εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά και το απόγευμα της 21ης Μαρτίου θα αναμετρηθούν για την τελική κατάταξη της πρώτης δυάδας.

Αν η ΑΕΚ επικρατήσει (χωρίς να παίζει ρόλο η διαφορά) τότε θα είναι στην 1η θέση, αν ηττηθεί τότε θα τερματίσει στη 2η. Τόσο η Γαλατασαράι, όσο και η Λιμόζ έχουν αποκλειστεί.

Η διοργάνωση προβλέπει κλήρωση (24 Μαρτίου) για να προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών. Όπου οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αντιμετωπίσουν μία από τις δεύτερες, με εξαίρεση τους αντιπάλους τους στον όμιλο των «16». Δηλαδή η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη Μάλαγα.

Η μορφή των αγώνων θα είναι 1-1-1, με την ομάδα που τερματίζει πρώτη να έχει δύο ματς στην έδρα, αν φυσικά τα χρειαστεί.

Ήδη την παρουσία τους στα προημιτελικά έχουν εξασφαλίσει επτά ομάδες και απομένει μόνο μία θέση, η οποία θα κριθεί ανάμεσα στη Μανρέσα και τη Ρίτας, με τους γηπεδούχους Λιθουανούς να χρειάζονται τη νίκη με τουλάχιστον 13 πόντους.

Η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και στον όμιλο Ι, η Βόννη είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο J, ενώ το ίδιο πέτυχεκαι η Τενερίφη στον όμιλο L.

Οι ομάδες στα προημιτελικά

  • Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Στρασμπούρ (όμιλος I)
  • Βόννη (όμιλος J)
  • Μάλαγα, ΑΕΚ (όμιλος Κ)
  • Τενερίφη, Μούρθια (όμιλος L)

Τα αποτελέσματα (5η αγων.)

  • ΑΕΚ - Γαλατασαράι 92-78
  • Μάλαγα - Λιμόζ 99-88

Η βαθμολογία

  1. Μάλαγα 4-1*
  2. ΑΕΚ 4-1*
  3. Γαλατασαράι 2-3
  4. Λιμόζ 0-5

*Προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Η τελευταία αγωνιστική

  • ΑΕΚ - Μάλαγα (21/3, 19:30)
  • Λιμόζ - Γαλατασαράι (21/3, 19:30)
@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα