ΑΕΚ: «Πλώρη» για ρεκόρ προσέλευσης στα Λιόσια κόντρα στη Γαλατασαράι

ΑΕΚ: «Πλώρη» για ρεκόρ προσέλευσης στα Λιόσια κόντρα στη Γαλατασαράι

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δίνουν δυναμικό «παρών»

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Γαλατασαράι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και στις τάξεις των φιλάθλων έχει σημάνει... συναγερμός για τη πρόκριση της ομάδας τους.

Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει η ΑΕΚ τη Γαλατασαράι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων; Παίρνει και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του BCL χωρίς να έχει το μυαλό σε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Το μόνο που θα μένει ανοικτό θα είναι η θέση στην οποία θα τερματίσει στον όμιλο.

Σε αυτήν την προσπάθεια η ομάδα του Ηλία Καντζούρη αναμένεται να έχει τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της οι οποίοι έχουν εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον για να βρεθούν στο κλειστό των Ανω Λιοσίων γι' αυτόν τον... τελικό. Στόχος δεν είναι άλλος από το να «σπάσουν» το προηγούμενο ρεκόρ της σεζόν των 4.500 φιλάθλων, οι οποίοι είχαν δώσει δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση με τη Βόννη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (15/3) στις 19:30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα