Καντζούρης: «Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει ο αγώνας με τη Λιμόζ»

Newsroom
Καντζούρης: «Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει ο αγώνας με τη Λιμόζ»

bet365

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Λιμόζ (7/3) για την τέταρτη αγωνιστική του Top-16 του BCL και ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τους Γάλλους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο BCL απέναντι στη Λιμόζ, αντιμετωπίζοντας τους Γάλλους στο ιστορικό Palais des Sports de Beaublanc με στόχο τη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους, ο προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Καντζούρης είπε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στην αναμέτρηση. Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει αυτός ο αγώνας στην οικονομία του γκρουπ, και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του παρκέ και να παίξουμε με την κατάλληλη προσωπικότητα.

Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία έδρα, πολύ δύσκολη και για να κερδίσεις εδώ, θα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, στο πλευρό μας. Κάθε φορά που έχουμε τη συμπαράστασή του, πραγματικά λειτουργεί ευεργετικά στην απόδοση της ομάδας και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή του με την παρουσία μας στο παρκέ».

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 2-1 στο Group K ενώ η Λιμόζ παραμένει δίχως νίκη στο Top-16 (0-3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα