ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή στη Μάλαγα για την πρεμιέρα των «16» στο BCL

ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή στη Μάλαγα για την πρεμιέρα των «16» στο BCL

Newsroom
ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή στη Μάλαγα για την πρεμιέρα των «16» στο BCL

bet365

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη φάση των «16» του BCL με τη δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάλαγα (24/1, 21:30) στην Ισπανία.

Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση στους «16» του BCL μέσω του plαy in, η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις στην β' φάση των ομίλων με τη δύσκολη «αποστολή» στη Μάλαγα.

Το ευχάριστο για τον Ηλία Καντζούρη είναι ότι θα έχει κανονικά στην διάθεσή του και τους Βλάντο Γιάνκοβιτς, Κώστα Γόντικα οι οποίοι αποκτήθηκαν και επίσημα την περασμένη εβδομάδα ωστόσο θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ οι τραυματίες, Τιμ Φρέιζερ και Αλεξάντερ Μάντσεν οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η Ένωση προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα στο χωρητικότητας 11.300 θέσεων «Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena» στο οποίο αναμένονται και φίλοι της ΑΕΚ προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Στον όμιλο της ΑΕΚ βρίσκονται επίσης και η Γαλατασαράι με τη Λιμόζ. Οι δύο ομάδες άνοιξαν την αυλαία την Τρίτη (24/1) στην Τουρκία, εκεί όπου η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη επικράτησε εύκολα με 100-73.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 21:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

Η βαθμολογία

1.Γαλατασαράι 1-0
2.Λιμόζ 0-1
3. ΑΕΚ
4. Μάλαγα

Τα αποτελέσματα (1η αγων.)

Γαλατασαράι - Λιμόζ 100-75
Μάλαγα - ΑΕΚ (25/1, 21:30)

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα