Σπανούλης: «Ανεπίτρεπτη η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Σπανούλης: «Ανεπίτρεπτη η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Newsroom
Σπανούλης: «Ανεπίτρεπτη η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Περιστερίου bwin στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιζόν και εξέφρασε την πεποίθηση να επιστρέψει η ομάδα του στην Γαλλία για ένα 3ο ματς.

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία στην πόλη της Βουργουνδίας για να επιστρέψουν με το «διπλό» της νίκης το οποίο θα τους έδινε ισχυρό προβάδισμα στα Play In για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του BCL.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορούσε να πιστέψει στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και στο γεγονός ότι δέχθηκε συνολικά 57 πόντους: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς στο πρώτο ημίχρονο καθώς μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφή. Η συγκέντρωσή μας η άμυνά μας, η προσπάθεια στην άμυνα ήταν καταστροφή» ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου bwin και συνέχισε:

«Οι 57 πόντοι που δεχθήκαμε σε αυτό το διάστημα είναι ανεπίτρεπτοι για αυτά τα παιχνίδια. Είναι αδύνατον να νικήσεις εκτός έδρας εάν δέχεσαι 89 πόντους και τους 57 εκ των οποίων σ' ένα ημίχρονο με 22 ασίστ της Ντιζόν. Είναι ανεπίτρεπτο και δεν αποτελεί την εικόνα της ομάδας μας και το πώς θέλω να παίζουμε. Συγχαρητήρια στην Ντιζόν και ελπίζουμε να επιστρέψουμε ξανά στη Γαλλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα