Σπανούλης: «Η έλλειψη προσπάθειας είναι το χειρότερο και βαραίνει εμένα»

Σπανούλης: «Η έλλειψη προσπάθειας είναι το χειρότερο και βαραίνει εμένα»

bet365

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά την ήττα του Περιστερίου από τη Ρίτας Βίλνιους.

Το Περιστέρι bwin ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Ρίτας στο BCL και ο Βασίλης Σπανούλης δεν κρύφτηκε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την έλλειψη συγκέντρωσης που επέδειξαν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

«Η Ρίτας έπαιξε καλύτερα από εμάς, χάσαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν χάνεις τα ριμπάουντ δείχνει έλλειψη προσπάθειας και αυτό είναι το χειρότερο. Ως προπονητής δέχομαι τα πάντα, κακή μέρα, άστοχα σουτ. Αλλά την έλλειψη προσπάθειας δεν τη δέχομαι και αυτό βαραίνει εμένα, αναλαμβάνω την ευθύνη. Σημαίνει ότι δεν ετοίμασα σωστά την ομάδα».

Για τη δυσκολία του ομίλου: «Η Ρίτας έδειξε ότι είναι ανώτερη από εμάς, είναι πρωταθλητές Λιθουανίας. Το ίδιο ισχύει και για την Τενερίφη που είναι πρώτη στην Ισπανία. Εμείς ακόμα χτιζόμαστε, ήταν ο Κασελάκης και ο Φρανσίσκο έξω, μετά ήρθε ο Αγραβάνης. Είναι δικές μου ευθύνες να βρω τη λύση».

Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Με Μπίλαν, Αγραβάνη, Κασελάκη, Τζούστον, Ραντάνοφ πιστεύω δεν έπρεπε να μας προβληματίζει αλλά στο παιχνίδι είδαμε άλλα. Ήταν έλλειψη συγκέντρωσης και όχι κάποιο πρόβλημα».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα