Σπανούλης: «Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα και τους αθλητές»

Σπανούλης: «Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα και τους αθλητές»

Νίκος Καρφής
Σπανούλης: «Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα και τους αθλητές»

bet365

O Bασίλης Σπανούλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου Bwin για το κρίσιμο ματς κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους (30/11, 19:30, Cosmote sport 4) για το Basketball Champions League.

Το Περιστέρι Bwin υποδέχεται τη Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League (30/11, 19:30, Cosmote sport 4) και με νίκη θα εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην ποιότητα των Λιθουανών και ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας του, τους οποίους θέλει δίπλα στους παίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τη Ρίτας Βίλνιους, που είναι οι πρωταθλητές Λιθουανίας της περσινής σεζόν. Μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό για χρόνια, έχει διεθνείς παίκτες και έχει μεγάλη εμπειρία» δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων.

Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δουλέψει καλά. Είναι ένα ακόμη σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, που χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε οι φίλαθλοι μας να στηρίξουν την ομάδα και τους αθλητές σ’ αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή χρονιά», ήταν τα λόγια του head coach του Περιστερίου Bwin.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα