Βασιλόπουλος: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στην Ευρώπη, να ακουστούμε παντού»

Βασιλόπουλος: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στην Ευρώπη, να ακουστούμε παντού»

Newsroom
Βασιλόπουλος: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στην Ευρώπη, να ακουστούμε παντού»

bet365

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι, Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο Basketball Champions League πριν το ματς με τη Τενερίφη (18/10, 19:30, Cosmote Sport 4).

Το Περιστέρι Bwin αφήνει πίσω του το ματς με τον Ολυμπιακό και στρέφεται στο BCL και στη μάχη με την Τενερίφη εντός έδρας (18/10, 19:30, Cosmote Sport 4). Στο ματς στάθηκε o assistant του Βασίλη Σπανούλη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του συλλόγου στη διοργάνωση

«Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ, σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να αφήσουμε το στίγμα μας σαν ομάδα για το τι θέλουμε να κάνουμε στην Ευρώπη και γενικότερα ποια θέλουμε να είναι η πορεία μας στην Ελλάδα.Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας το οποίο θα δείξει ποιες είναι οι προσδοκίες μας και πόσο καλή ομάδα είμαστε για να μπορούμε να ακουστούμε παντού», ανέφερε αρχικά.

Για την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος και κάτοχο του τροπαίου του BCL, υπογράμμισε: «Η Τενερίφη είναι μια τρομερή ομάδα. Πολύ καλά δουλεμένη, όπου οι παίκτες της είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώ έχουν τον ίδιο προπονητή. Για μας είναι πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε τους πρωταθλητές του Basketball Champions League. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας δίνει τρομερό κίνητρο, γιατί θέλουμε να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος της ημέρας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα