BCL: Με τον Σπανούλη παρόντα το workshop των προπονητών στη Φρανκφούρτη

Newsroom
BCL: Με τον Σπανούλη παρόντα το workshop των προπονητών στη Φρανκφούρτη

bet365

Στη Φρανκφούρτη πραγματοποιήθηκε το φετινό workshop του Basketball Champions League, με τη συμμετοχή των προπονητών όλων των ομάδων αλλά και των διαιτητών και στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα της διοργάνωσης.

Οι προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Basketball Champions League έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι προπονητές όλων των ομάδων, με τη φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη φυσικά να ξεχωρίζει, καθώς και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της ερχόμενης περιόδου, έλαβαν μέρος σε ένα workshop στην Φρανκφούρτη, όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα όσον αφορά τη διοργάνωση.

Πέραν από τα αγωνιστικά, διαιτητικά αλλά και τα οργανωτικά ζητήματα, στόχος ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών, κάτι που έγινε.

«Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Έτσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη.

Αυτό το workshop είναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Εκτελεστικού Διευθυντή της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνού.

Θυμίζουμε πως η κανονική περίοδος ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου, με την Ελλάδα να έχει τρεις εκπροσώπους στη φάση των ομίλων, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

@Photo credits: Basketball Champions League
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα