Από τον Κολοσσό στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και το BCL ο Ποτ

Από τον Κολοσσό στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και το BCL ο Ποτ

Από τον Κολοσσό στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και το BCL ο Ποτ

bet365

Ο Στέφαν Ποτ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Κολοσσό Ρόδου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Φάλκο Σομπατέλι που συμμετέχει επίσης στο Basketball Champions League.

Ο Στέφαν Ποτ αποκτήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου λίγο πριν από την πρεμιέρα της Basket League αντικαθιστώντας τον Τάι Λόουσον και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία των «θαλασσί» που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της κατάταξης στη regular season με ρεκόρ 15-9, σημειώνοντας μάλιστα έξι νίκες μακριά από την έδρα τους.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της πατρίδας του μέτρησε πέρσι 8 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ μ.ό. σε 26 συμμετοχές στην Basket League (κανονική περίοδος και playoffs) ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Φάλκο Σομπατέλι.

Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας συμμετέχουν επίσης στο Group A του Basketball Champions League μαζί με τη γαλλική Στραμπούρ και την ισπανική Μούρθια. Εκεί θα βρεθεί επίσης η Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη αν περάσει τους προκριματικούς γύρους του BCL.

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα