Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Κύμα» κρουσμάτων στην ομάδα του Χαλπερίν

Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Κύμα» κρουσμάτων στην ομάδα του Χαλπερίν

Ευαγγελος Στελλάκης
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Κύμα» κρουσμάτων στην ομάδα του Χαλπερίν

bet365

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά... επτά παίκτες της Χαποέλ Ιερουσαλήμ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Ισραηλίτικη ομάδα.

«Κύμα» κρουσμάτων στην ομάδα των Ιεροσολύμων, την οποία προπονεί εδώ και μερικούς μήνες ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο σύλλογος ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν επτά θετικοί παίκτες στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν, όπερ σημαίνει πως το ευρωπαϊκό ματς με την Προμετέι οδεύει, φυσιολογικά, προς αναβολή.

Το καλεντάρι στέλνει τους Ισραηλινούς στην Ουκρανία στις 18/1, στο πλαίσιο του Game 2 των Play-in του BCL, όμως με τα δεδομένα που προέκυψαν η τέλεση του παιχνιδιού μοιάζει αδύνατη.

Η Χαποέλ δημοσίευσε τα ονόματα των παικτών που νοσούν. Αυτοί είναι ο 28χρονος Βέλγος γκαρντ Ρετίν Ομπασοχάν, ο 27χρονος Νιγηριανός σέντερ Τζον Εγκμπούνου, ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ Σουλεϊμάν Μπραϊμό κι ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ Τζέιλεν Άνταμς από το unit των ξένων. Την λίστα συμπληρώνουν τρεις γηγενείς: ο 26χρονος σέντερ Ιτάι Σεγκέβ, ο 27χρονος φόργουορντ Άνταμ Άριελ κι ο 26χρονος γκαρντ Αμίτ Γκέρσον.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς του ζευγαριού, η Χαποέλ είχε συντρίψει με 95-70 την Προμετέι Καμιάνσκε, κάνοντας εύκολα, με διαφορά 25 πόντων, το 1-0 στην μεταξύ τους σειρά.

@Photo credits: FIBA
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα