BCL: Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη της Νίμπουρκ

Ευαγγελος Στελλάκης
BCL: Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη της Νίμπουρκ

bet365

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Γαλατασαράι την 3η αγωνιστική και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, ενώ στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, η Νίμπουρκ επικράτησε της Ιγκοκέα. Δείτε αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, μετά την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων.

Έπειτα από το πέρασμα της τρίτης αγωνιστικής, το ρεκόρ της ελληνικής ομάδας βελτιώθηκε σε 1-2, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Γαλατασαράι (81-74) στην Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη θα βρεθεί την επόμενη αγωνιστική (9/11) στη Τσεχία, προκειμένου να κοντραριστεί με τη Νίμπουρκ, η οποία πλέον βρίσκεται στο 2-1.

Η προσεχής αντίπαλος του δικεφάλου του Βορρά νίκησε χθες την Ιγκοκέα εντός έδρας (86-82) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέρικ Χάρντινγκ που είχε 29 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η κατάταξη στον 5ο όμιλο

  1. Γαλατάσαραϊ 2-1
  2. Νίμπουρκ 2-1
  3. Ιγκοκέα 1-2
  4. ΠΑΟΚ 1-2

Επόμενη αγωνιστική, 4η

  • Νίμπουρκ - ΠΑΟΚ (9/11, 19.30)
  • Γαλατάσαραϊ - Ιγκοκέα (9/11, 19.30)

Το σύστημα διεξαγωγής

  • Οι πρώτοι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στη φάση των «16» του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί επίσης με τη μορφή ομίλων.
  • O 2ος με τον 3ο από κάθε όμιλο θα μπουν σε ένα play-in tournament. Με σειρές που θα κριθούν στις δύο νίκες (best of 3). Όσοι προκριθούν, συνεχίζουν στους «16».
  • Οι δύο πρώτοι από κάθε έναν από τους 4 ομίλους της φάσης των «16», παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν σε μορφή playoffs, στις δύο νίκες (best of 3).
  • Φέτος, επανέρχεται και το Final 4, το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί σε μία ουδέτερη έδρα και όχι σε μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ.
@Photo credits: FIBA
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα